Преносими LED работни лампи


Немската фирма as – Schwabe GmbH е едно от многото открития на българската „Ташев-Галвинг“ ООД в стремежа й от близо 30 години насам, наред с продуктите на водещите световни гиганти, да издирва и налага на нашия пазар подбрани артикули на по-малки, тясно специализирани, водещи в своята област производители. Те често се отличават от масовото производство със своето специфично приложение, иновативност и високо качество.
Сравнително млада компания, през изминалите над 35 години as – Schwabe GmbH се е специализирала в разработването, производството и продажбата на качествени продукти в областта на електротехниката. Продуктовата палитра обхваща широк диапазон от електротехнически прибори: от обичайните за всеки дом, до професионално осветление на големи строителни площадки. И това е само малка част от нейната продуктова листа.
В резултат на сътрудничеството на издателството ни с „Ташев-Галвинг“ ООД, от 2015 г. насам списание „Направи сам“ следи развитието на as – Schwabe GmbH и нейните нови продукти, пуснати на българския пазар.
Прави впечатление през годините развитието и разширяване на гамата електротехнически продукти, предназначени за силно натоварващи условия на работа – в промишлеността, строителни обекти, селско стопанство и др., каквито обичайно се предлагат на пазара от специализирани търговски фирми. Тази професионална продуктова гама обхваща богат асортимент от токозахранващи кабели, навити на макара, включително със самоприбиращ се обратно в макарата кабел, удължителни кабели, редица подвижни електрически табла и разклонители, контакти и щекери тип „шуко“, от промишления СЕЕ 400 V стандарт, със или без защита срещу пренапрежение и т.н. Специално внимание заслужава гамата осветителни тела за употреба в градината, на малки и големи строителни и други обекти на открито и закрито.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото