Препарати на STIHL за водоструйни машини


От дълги години STIHL се е утвърдила и като водещ производител на водоструйни машини. Развитието на това продуктово направление през последните 12 години може да се проследи и от страниците на сп. „Направи сам“. Преди по-малко от година, в брой 9-10/2020 г., представихме най-новото към момента попълнение към гамата водоструйни машини, които „Андреас Штил“ ЕООД предлага на нашия пазар. Към момента тя включва 10 модела, които според техническите си характеристики и сфери на приложение се делят на три класа:
– Компактни машини
– Среден клас
– Професионални машини.
Независимо от модела, за значително повишаване на почистващата способност, особено при някои специфични приложения, се използват специални, разработени за такъв вид машини, почистващи препарати. Повечето модели имат резервоар, от който препарата дозирано се добавя към водната струя. При други, разпръскването му става чрез специален пенообразувател, който се свързва към пусковата ръкохватка.
Време е да представим и препаратите за водоструйни машини, които „Андреас Штил“ ЕООД предлага на нашия пазар и тяхното приложение.

 

Универсален почистващ препарат CU 100
Това е универсален миещ препарат, щадящ почистваната повърхност, подходящ за отстраняване на различни по произход замърсявания около къщата и в градината. Използва се за измиване на предмети с лаково покритие, на изделия от метал, каменни облицовки и плочи, на градински мебели и предмети от пластмаса, остъклени площи и др.
Предлага се в разфасофки по 0,25 и 1 l.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото