Приставка за рязане на ламарина TURBOSHEAR NIBBLER


С приставката TURBOSHEAR NIBBLER акумулаторната бормашина се превръща лесно и бързо в отлична ножица за ламарина. Съща така успешно тази приставка може да работи и с бормашина с мрежово захранване.
За разлика от останалите инструменти на EDMA, за които е посочено, че са произведени във Франция, тази приставка е производство на американската фирма Malco Products, SBC.
Тя е основана през 1950 г. Специализирана е основно в производството на професионални ръчни инструменти и приспособления, предназначени за работа с ламарина. Характерно за компанията е силно развитото производството на приставки за електрически и пневматични бормашини, които ги превръщат ножици за рязане на ламарина.
Нейните продукти намират широко приложение за изграждане на промишлени, големи сградни климатични инсталации и вентилационни системи, при изпълнение на покриви и други конструкции с ламарина, на многослойни панели, двустранно покрити с профилни листове ламарина и пълнеж от топлоизолираща втвърдена пяна, и др.
Към момента Malco Products, SBC предлага 10 модела на приставки задвижвани от бормашина, предназначени за рязане на ламарина и други неметални листови материали.
Последна новост сред тях е моделът, който EDMA предлага на пазара под наименованието TURBOSHEAR NIBBLER. Той, както и предлаганият с марката Malco TSMD Double-Cut TurboShear, са патентовани.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото