Програма на YTONG: „Вашият дом“ – аll-inclusive пакети за улеснено изграждане на еднофамилни къщи

sn5sКСЕЛА България, производителят на клетъчен бетон YTONG и минералните топлоизолационни плочи MULTIPOR, създаде програма за строителство на еднофамилни къщи. Тя е съобразена със спецификата на българския строителен пазар и е поредната инициатива на компанията, предоставяща на многобройните си клиенти нови по-благоприятни възможности да се сдобият с отговарящ на съвременните изисквания дом.
Единствена по рода си, програмата „Вашият дом“ предоставя all-inclusive пакети за качествено, бързо и икономично строителство. Фиксираните цена и срок на изпълнение, както и съдействието при административни процедури, оказвано от партньори по програмата, съществено улесняват процеса на строителство.
В представите на съвременния човек идеалният дом е красива и функционална еднофамилна къща. Стартирайки такъв проект всеки е наясно, че по пътя ще трябва да се вземат много и важни решения, да се инвестира време за бюрократични изисквания и надзор над строежа. Много хора се притесняват от качеството на строителството, контактите с администрацията и финансирането на проекта.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото