Промоционална акция на STIHL


Наближава краят на годината, а с него се задават и поредиците „черни петъци“ и коледни промоции с изкусителни намаления на цените и неудържимо нарастване на покупките. Печелят всички – производители и търговци от оборота, клиентите, от намалените цени. Ето защо тази благодатна практика постепенно се пренесе, макар и не така интензивно, и през останалата част от годината.
Повод за написване на тази статия е промоционалната акция, която „Андреас Штил“ ЕООД провежда в страната от 10 октомври до 17 ноември 2023 г. или до изчерпване на количествата от участващите в нея модели. Тя се извършва чрез българските фирми-партньори на немската компания, сред които е и „Ташев-Галвинг“ ООД. За отбелязване е, че „Ташев-Галвинг“ ООД се явяват едновременно дистрибутор с добре развита в страната търговска мрежа, и краен търговец, чрез внушителния си магазин в София, както и с електронния си магазин. Фирмата е не само един от големите търговски партньори на „Андреас Штил“ ЕООД. Тя е оторизирана да извършва гаранционен и извънгаранционен сервиз на машините STIHL.
Медиите, на свой ред, имат своята роля за успеха на една или друга промоционална акция. Новинарските основно с реклами, а специализираните технически издания – с компетентно написани авторски публикации, представящи техническите характеристики и експлоатационни качества на предлаганите промоционални продукти. Това силно улеснява читателите им да вземат най-изгодното за себе си, добре обосновано решение, за покупка.
В конкретния случай списание „Направи сам“ е в изключително изгодна позиция да информира компетентно своите читатели, защото от близо две десетилетия, редакцията на списанието най-активно си сътрудничи и с „Андреас Штил“ ЕООД, и с „Ташев-Галвинг“ ООД.
Ето защо с удоволствие приехме поканата от „Ташев-Галвинг“ ООД да представим промоцията в списанието.
В нея са включени общо 27 машини, преобладаващата част с бензинови двигатели – верижни триони, кастрачки, мотофрези, водоструйни машини, прахосмукачки и въздушни метли.
Акцията е от вида „премии Cashback“. Това означава, че при покупка на дадена машина, клиентът – физическо или юридическо лице, ще получи обратно предварително обявена сума, която зависи от стойността на покупката. В конкретния случай тя възлиза от 20 до 200 лв. Подробните условия за участие в акцията са описани тук.
Да представим в една статия, макар и накратко, всяка от машините, е невъзможна задача. Това обаче, не е беда, защото за 18 от участващите в промоцията модели, на страницата на „Направи сам“ е публикувана подробна статия. Да фокусираме вниманието си върху обособени една или две групи, отново не върви.
Затова взехме соломоново решение – да подредим машините според размера на възстановяваната сума, като представим тези, които попадат в диапазона от 150 до 200 лв.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото