Професионални електроинструменти от Bosch с атрактивни цени

Bosch1При отразяването на тазгодишната есенна партньорска среща на „Ташев-Галвинг“ обърнахме специално внимание на презентацията на „Роберт Бош“, представена от г-н Константин Рангелов. Той е неизменен лектор-демонстратор на електроинструменти и измервателна техника в „Роберт Бош“ с над 20-годишна практика. Отличното познаване на пълноводния поток от електроинструменти на немския гигант, умението му в рамките на ограничено време да представя поредната група от нови модели с техните решаващи за пазарния успех конкурентни предимства, са познати на всеки, присъствал на негова лекция и демонстрация. Негови презентации са достъпни и за голямата читателска аудитория на „Направи сам” чрез поредица от статии, написани по повод на прояви, на които е присъствал представител на редакцията на списанието (http://napravisam.net/?tag=bosch). Тема на всички, досега публикувани досега на сайта статии, са поредните нови електроинструменти на Bosch с техните експлоатационни възможности, технически характеристики и иновационни решения, често новост на световния пазар.
Сега обаче имаме възможност да представим нещо тематично по-различно, представляващо значителен интерес за многобройната армия почитатели на марката, настоящи и потенциални клиенти за професионалните електроинструменти на Bosch.
Bosch2Г-н Рангелов представи специално подготвен каталог с подбран асортимент от професионални машини, съобразен по-точно с реалните практически потребности на различните групи от клиенти. По този начин се дава възможност на всеки да се сдобие с оптимална за своята производствена дейност професионална машина, при това на цена, която клиентът да може да си позволи, която да не бъде пречка през осъзната потребност от притежание на висококачествен инструмент.
В продължение на 87 години марката Bosch е синоним на превъзходни електроинструменти, които бележат поредните върхови технологични постижения, осигуряващи пазарния успех на световния лидер. Това е резултат от неотклонната политика и практика на фирмата, заделяща ежегодно голяма част от приходите си за изследователска и развойна дейност. Стремежът към постигане на най-високо качество, който се материализира във всеки нов модел от професионалната, „синя”, серия на Bosch, е локомотивът, който движи техническия прогрес. Върховите постижения обаче, изискват огромни производствени разходи, което неизбежно се отразява върху цената на току-що излезлите на пазара нови модели. Или, както образно се изрази г-н Рангелов, всеки се заглежда със замечтан поглед в последния модел спортно Ферари, ала когато посегне към портфейла си, купува, примерно, Шкода – практичен избор на кола, която отговаря на ежедневните му потребности, при това на разумна и достъпна цена.
По същата пазарна логика Bosch сега обособява нова група, подбран асортимент, от професионални електроинструменти с присъщите за марката качества и здравина, но и на по-достъпна цена.
За редакцията на списанието от направлението „Електроинструменти“, допълнително поясниха: „Подбраният асортимент професионални електроинструменти цели да предложи на ценово чувствителния потребител истински професионални машини, здрави и надеждни, но изчистени от някои допълнителни екстри. С този специализиран асортимент Bosch цели да развие и разшири портфолиото си от професионални инструменти, така че да има подходящо предложение за всеки професионалист – и за тези, които търсят най-доброто от най-доброто, и за тези, които търсят безкомпромисна професионална машина, с която да вършат работата си, без да търсят непременно допълнителни „благини“. Разбира се, Bosch продължава със същото усърдие, както и до момента, да развива и разширява, и гамата машини, насочени към по-претенциозните от гледна точка на екстри потребители.“
3Реален израз на този нов подход на Bosch е продуктовият каталог „Професионални инструменти от синята серия“, а ключът за неговото разбиране се намира под заглавието: „Подбран асортимент 2015“. Той бе раздаден и на участниците в партньорската среща. Признавам си, че като човек видял и прелиствал през годините много десетки каталози на Bosch, кой от кой по-дебел и преливащ от информация, първата ми реакция бе да го пъхна в торбичката с печатни материали без да се вглеждам в него. Едва след като осмислих казаното от г-н Рангелов и демонстрирано от него в работна обстановка, тутакси проумях, че държа в ръцете си нещо по-специално – перфектно подготвено ръководство за търговци, продаващи електроинструментите на Bosch. Едновременно с това каталогът е и пътеводител за крайни клиенти, подпомагащ ги да се ориентират в огромното разнообразие от модели, за да изберат „машината на мечтите си“ най-вече в ценово отношение.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото