Професионални инструменти на Projhan


Немската компания Projahn бе представена на партньорската среща на „Ташев-Галвинг“ ООД, проведена през април 2017, от г-н Алекс Лемер – директор маркетинг и продажби в Projahn и г-н Даниел Бохачек – мениджър продажби за Източна Европа.
Тя е основана през 1973 г. във Франкфурт на Майн. Част е от холдинга BMC, обединяващ няколко фирми. Сред тях са немската DREPS GmbH, специализирана в производството на висококачествени свредла за пробиване в бетон и камък, както и немската компания Schuster Maschinenbau GmbH с над 30-годишен опит в производството на специализирани металообработващи машини и автомати, включително за производството на режещи инструменти като свредла и др. Нейните машини се ползват от редица други производители на свредла и режещи инструменти по света.

Всички продукти на холдинга се продават с марката Projahn, която е стартирала преди 44 години именно с продажбата на свредла. Фирмата не продава директно на крайни потребители, нито през интернет, а единствено чрез мрежа от над 2500 партньорски фирми. Над 35% от продукцията се продава извън Германия – в над 37 страни, като в България инструментите Projahn се предлагат чрез „Ташев-Галвинг“ ООД.
Поради разнообразната и много богата гама, инструментите на Projahn са разделени в два основни каталога с обем 265 и 225 страници всеки. В единия са представени режещи и пробиващи инструменти – всевъзможни видове свредла за пробиване в метал, строителни материали, включително камък, дърво, боркорони за изрязване на отвори в различни материали, триончета за прободни и саблени триони, метчици и плашки и др. Projahn е утвърден лидер в производството на усилени свредла – основно за пробиване в бетон, камък и стомана. Всеки ден компанията продава над 20 000 свредла.
Другата голяма група – ръчните инструменти, включва всевъзможни комплекти и единични инструменти за работа с болтове и гайки, отвертки и битове, клещи и много други инструменти.

Приставка към акумулаторна отвертка за занитване на попнитове („слепи” нитове)

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото