Професионални инструменти VÖLKEL за нарязване и възстановяване на резби


Новост в палитрата от реномирани фирми производители, чиито продукти в България се внасят изключително от „Ташев-Галвинг“ ООД, е немската компания VÖLKEL Threading Solutions. За пореден път на нашия пазар се въвежда фирма, която е специализирана в съвсем тесен продуктов сегмент – производството на ръчни инструменти за нарязване на всевъзможни видове резби, както и за възстановяване на винтови съединения, когато старата резба е непоправимо износена или повредена.
Основана през 1915 г., фирмата има над 100-годишен опит и изключителни постижения в разработката и производството на инструменти за нарязване на резби. Това й отрежда място сред световните лидери в производството на този вид инструменти.
Успехът на VÖLKEL, утвърдил името и авторитета на марката като един от традиционно водещите в света доставчици на стандартни решения за нарязване на резби, се дължи основно на четири фактора:
– Тясна специализация
– Високо качество на инструментите
– Конкурентна за качеството им цена
– Обслужване.

Като фамилна фирма VÖLKEL е доказала, че притежава способността гъвкаво и бързо да реагира на новопоявяващите се пазарни изисквания, които бъдещето налага.
Компанията произвежда и предлага изключително богат асортимент от инструменти за ръчно и машинно нарязване на резби, както и системи за възстановяване на повредени винтови съединения. Произвежданите от VÖLKEL инструменти съответстват на всички международни норми и стандарти, обхващат изключително широк диапазон от размери на резбата – от М1 до М110. Палитрата обхваща също множество специални продукти, както и инструменти със специално повърхностно покритие по поръчка. Всички те се предлагат като складови наличности, покриващи над 99% от цялата продуктова гама.
Компанията също така осигурява подкрепа на своите специализирани дилъри и техните клиенти, като им предоставя обширна техническа информация от теоретично и практическо естество. Предоставя технически инструкции, както и видеофилми за приложението на едни или други инструменти.
Експедицията на инструментите VÖLKEL за целия свят се извършва от централния склад в гр. Ремшайн, Германия. Това способства за подсигуряване не само на качеството на продуктите, но и на качеството на тяхната доставка до клиентите. Производството се извършва на автоматизирани металообработващи машини с ЦПУ (цифрово-програмно управление) в пет завода, намиращи се в различни страни.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото