Ръчни електроинструменти Stanley Fat Max

Stanley1
От септември т.г. „Ташев-Галвинг“ започна продажбата на нова марка ръчни електроинструменти Stanley Fat Max, които заслужават по-специално внимание. Те са производство на американската фирма Porter Cable, която от своя страна принадлежи към групата Stanley. След придобиването през 2010 г. на известните марки DeWALT и Black&Decker, Stanley Black&Decker стана притежател на над 80 наложили се на световния пазар марки и затвърждава позицията си на най-големия производител на инструменти в света.
Машините с марката DeWALT заемат безусловно професионалния сегмент, докато инструментите на Black&Decker са прицелени предимно към домашните майстори, които държат на реномираната марка. Електроинструментите от серията Stanley Fat Max заемат сегмента между тези марки.
За тяхното качество и износоустойчивост красноречиво говори и фактът, че се продават с тригодишна гаранция от производителя. Според мнението на специалистите, анализиращи пазара на електроинструменти, машините Stanley Fat Max отговарят на изискванията на майсторите-любители, които държат да притежават и работят с качествени инструменти, без обаче това да натоварва неоправдано семейния бюджет. Тези машини са подходящи и ще бъдат добре приети и от професионалистите занаятчии, като инсталатори, монтажници и други, които се нуждаят от качествен и производителен инструмент, който обаче не се подлага на пълно натоварване в рамките на работния ден. Поради това самият производител подчертава, че инструментите му не са предназначени за експлоатация в промишлени условия. Макар и да звучи банално, очевидно Stanley Fat Max са електроинструменти с качество, надвишаващо осезаемо цената, на която се продават.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото