Специализирани инструменти с мощни магнити Alfra


През последните няколко години „Ташев-Галвинг“ ООД развива успешно сътрудничество с немската компания Alfra GmbH, чиито продукти предлага на нашия пазар. Компанията има над 100-годишен опит в продажбата на инструменти и над 40 години богат опит в разработката и производството на щанцови инструменти за изрязване (изсичане) на отвори в ламарина. За изключителното качество на тези инструменти красноречиво говори фактът, че 80% от използваните в Европа инструменти от този вид са произведени в заводи на Alfra на територията на Германия – в близост до прочутата писта за Формула 1 Хохенхайм и в Берлин. Продуктите на Alfra се продават в над 120 държави по света.
Компанията разработва и произвежда инструменти и машини за електромонтажни дейности при монтиране на разпределителни (комутационни) и контролни метални шкафове за всевъзможни електроинсталации, за обработка на метали, включително рязане чрез отнемане на стружки, както и за почистване на ръбовете от образувалите се по тях остри „мустаци“.
85% от продуктите с марката Alfra са произведени в заводи на компанията, а това означава още добре известното немско качество – Made in Germany.
Към момента компанията е фокусирана основно в производството на висококачествени професионални механични инструменти, електроинструменти и машини за:
– Направа с щанцови инструменти (механични или с хидравлично задвижване) на отвори (кръгли или с правоъгълна форма) или пробиване в материали от черни и цветни метали с дебелина от 0,8 mm до 100 mm.
– Биметални, от бързорежеща (високоскоростна) стомана (HSS) и твърдосплавни боркорони, стъпаловидни свредла, триончета за саблен трион, стъпаловидни свредла за ламарина и др.
– Широка гама бормашини с магнитно закрепване на стойката към феромагнитни материали (стоманени профили).
– Инструменти за прецизно разкрояване по дължина и пробиване на отвори в профилни монтажни шини за електротабла, комуникационни шкафове и др.
– Инструменти за рязане на кабелни канали.
– Монтажни маси за сглобяване на електрически табла.
– Машини за огъване и пробиване на отвори в токопроводящи шини (120х12 mm).
– Хидравлични ръчни инструменти за пресоване (кримпване) на кабелни обувки, съединителни и др. елементи за кабели от мед или алуминий с напречно сечение от 10 до 300 mm² и други.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото