„Ташев-Галвинг“ – дилърска среща с участието на Hitachi, Bosch, Stanley Black&Decker/DeWalt, Makita, Спарки Елтос, TYROLIT, RUBI и Steinel

Tashev1
В края на октомври т.г. фирма „Ташев-Галвинг“ проведе в Ловеч традиционната годишна среща със своите дилъри и част от основните си партньори-производители. На срещата присъстваха около 80 представители на фирми, които изграждат покриващата страната ни партньорска мрежа, чрез която продуктите на „Ташев-Галвинг“ достигат до своите потребители. Това са предимно регионални лидери на пазара на машини, електроинструменти и всичко останало, което те получават от своя дистрибутор – общо над 50 000 артикула. Освен тях търговската мрежа на „Ташев-Галвинг“ включва още над 120 по-малки фирми, някои от които са с местно значение, а други – тясно специализирани в продажбата на дадени групи продукти.
Срещите са посветени основно на производствената и търговска политиката, на новостите в асортимента на водещи световни производители, чиито продукти „Ташев-Галвинг“ предлага в България. Често те са и мястото за публично обявяване на нови ключови партньорства. Всеки от присъстващите има възможността да получи от първа ръка търговска информация, необходима му за успешното развиване на собствения бизнес, да види на живо и научи конкретните технически и експлоатационни особености на най-нови продукти, да вникне в техните предимства спрямо сходни модели на конкурентни производители. Често това е поверителна фирмена информация, предназначена за ограничен кръг от хора.
Срещите са и място за преглед на текущата и представяне на търговската политика на „Ташев-Галвинг“ за следващия около година период. На тях се обсъждат и начините чрез които „Ташев-Галвинг“ ще оказва и занапред подкрепа, улесняваща бизнеса на своите партньори като поемането на транспортните разходи, начините на разплащане и т.н. Дежурна тема е и сервизното обслужване, което се извършва от „Ташев-Галвинг“ и е един от факторите за успеха и на неговите партньори.
2

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото