„Ташев-Галвинг“ предлага лимитирана серия юбилейни миксери Collomix – по-мощни и с подарък бъркалка

XoYo40_1
40 години триумф на миксерите Collomix
Тази година немската фирма Collomix празнува своята 40-годишнина, и по-точно – четири десетилетия на успешно развитие, през които тя се утвърди като водещ производител на инструменти и машини, известни с обобщаващото наименование миксери, абсолютно за подготовката на строителни разтвори на работната площадка. Паралелно с тази представляваща най-масов интерес част от производствената програма, фирмата е утвърдено име и като производител на машини за разбъркване и смесване на материали в затворен съд с различни приложения в индустрията и търговията.
Марката Collomix е синоним, име, което неизменно се свързва с изключително качествени, удобни за работа, изпипани до най-малкия детайл високопроизводителни и дълготрайни машини. Инструмент, които всеки професионалист би предпочел за ежедневната си работа при подготовка на всевъзможни разтвори за зидане, за измазване на стени и тавани, за шпакловане, полагане на саморазливащи се и други подови замазки, залепване на облицовъчни плочи, за хомогенизиране на бояджийски материали и ред други подобни дейности. Този вид инструменти станаха неотменна част от инвентара при довършителните строителни и ремонтни дейности. Collomix предлага пълния набор ръчни и стационарни машини за разбъркване на всякакви, използвани в строителството, материали в зависимост от тяхното количество и обеми на работа. Освен това, фирмата предлага обширен набор от бъркалки, разработени според спецификата на материалите, които се разбъркват.
По случай своята 40-годишнина Collomix пусна на пазара лимитирана серия на два от най-усъвършенстваните и предпочитани ръчни миксери – моделите Xo 1 Y40 и Xo 4 Y40. За пазара в Германия и ограничен брой други държави предложението е валидно до 31 октомври т.г. За България обаче това ограничение е преодоляно.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото