„Умната“ миниотвертка 4 MAX GYRO


Традиция за Коледните и новогодишни празници е правенето на подаръци. Това е време, когато треската за покупки добива епидемични размери, а магазините правят своя годишен удар с най-висок оборот. Изборът на подходящ подарък, съобразен с интересите и нуждите на човека, за който е предназначен, често е непосилна задача. Поради това нерядко се купуват тривиални, често и непотребни вещи, колкото за отбиване на ритуала. Ето защо посвещаваме тази статия на тези, които желаят да направят смислен подарък на всеки, който се чувства майстор в дома си, независимо от степента на изява или неговия пол.
Със сигурност една акумулаторна миниотвертка винаги би била желан подарък, защото е инструмент, необходим за всеки дом и всяка работилница. Убедени сме, че описаната тук отвертка 4 MAX GYRO на Black&Decker не само ще зарадва, но и ще донесе приятна изненада. Тя е единствената по рода си отвертка с вграден „интелект“, при това e абсолютна новост – едва от месец е на световния пазар. А ние имахме удоволствието да изпробваме първия пресякъл националната ни граница екземпляр.
Отвертката е „умна“ защото безпогрешно разпознава посоката, в която желаем да се върти според това дали завиваме или отвиваме винтове.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото