Фирма „Ташев Галвинг ООД” с нов електронен магазин.

Ново: През юни 2014 г. „Ташев-Галвинг“ откри своя най-нов и просторен магазин в София.

Tashev_sНа 25 октомври 2012 г. фирма „Ташев – Галвинг” ООД , един от лидерите в търговията с машини, електро- и ръчни инструменти, строителни материали и др., стартира новия си електронен магазин. В неговото разработване са използвани най-съвременни методи за създаването на този вид продукти. Електронният магазин предлага много нови възможности за улеснен достъп, избор, поръчка и доставка на над 60 хиляди артикула. Налични са различни начини на търсене, за представяне на продуктите в табличен вид, удобен за изготвяне на проекти посредством спецификацията на продуктите, притежава редица динамични „умни“ филтри, също така търсене по свързани продукти или продукти-заместители, предлагат се резервни части към продуктите и др.
Освен крайните потребители новият магазин в много голяма степен ще улесни обслужването на дистрибуторите, които пазаруват от фирма „Ташев-Галвинг” ООД. За тях се предоставят редица нови възможности, които съкращават драстично времето, необходимо за извършване на големи и/или повтарящи се поръчки. На тяхно разположение са такива възможности като: бързо поръчване по артикулен номер и баркод на продукта, наличие на шаблони за поръчка на продукти в кошницата, бързо добавяне на продукти от минали поръчки, масово добавяне и др.
Към всеки от продуктите, предлагани в магазина, е дадена подробна информация, улесняваща избора и поръчката – технически характеристики, продуктови брошури, декларация за съответствие. Към всички машини, електроинструменти и други продукти, за които в „Направи сам“са публикувани подробни статии, има директен линк към списанието. Така клиентите ще имат достъп до допълнителна разширена техническа информация, което ще улеснява избора им.
Всички цени в магазина са актуални, посочени са цените с отстъпки, дистрибуторските цени, наличните количества на склад, както и статус на артикулите.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото