Ценово „олекотената“ серия Raider Pro R20S


В рамките на серията Raider Pro R20 „Евромастер Импорт Експорт“ ООД създаде обособена подгрупа от няколко модела – Raider Pro с R20S. Към момента тя включва бормашината RDP-SCD20S, ударната бормашина RDP-SCDI20S и ударния гайковерт RDP-SCIW20S. Всяка от тези машини представлява „олекотена“ откъм цената разновидност на вече утвърден, доказал качествата и добре приет на пазара модел от серията Raider Pro R20. Така например бормашината RDP-SCD20S е такава разновидност на модела RDP-SCD20, който бе пуснат на пазара в началото на миналата година. Същото се отнася за ударните бормашини RDP-SCDI20S и RDP-SCDI20 , както и за гайковертите RDP-SCIW20S и RDP-SCIW20.
Наблюдателния читател вече е забелязал, че това са представители на три от най-често използваните в домашната работилница акумулаторно захранвани инструмента. Поради това този вид машини са измежду най-търсените на пазара.
Най-характерното за машините от подгрупата Raider Pro R20S в сравнение с техните побратими от Raider Pro R20, е забележимо по-ниската им цена. Причина за това е стремежът на „Евромастер Импорт Експорт“ ООД да удовлетворява по най-добрия за клиента начин изискванията във всеки пазарен сегмент, включително и в ценово отношение. В случая може да се каже, че „Евромастер Импорт Експорт“ ООД са успели да постигнат невъзможното – да предложат подходящи за домашната работилница инструменти на цена, още по-ниска от цената, на която и без това се продават утвърдени инструменти от основната серия Raider Pro R20 със сходни технически параметри и характеристики.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото