Юбилейната Raider Pro Black Edition продължава с нови машини


20-годишнината от честването на рождението на популярната марката Raider отмина. За радост на многобройните почитателите на марката обаче, „черната серия“ ръчни електроинструменти Raider Pro Black Edition остана на пазара. Тази специална серия бе създадена от „Евромастер Импорт Експорт“ ООД по случай юбилея. Тя е израз преди всичко на признателност към домашните и професионални майстори, избрали за своята работилница марката Raider. А те съвсем не са малко. За изминалите 22 години от нейното създаване, у нас и в чужбина са продадени над 4,2 млн. машини. Поради това са рядкост български домове, в които да няма електроинструмент Raider. Към момента с марката се предлага широка палитра от продукти, която обхваща около 750 машини и електроинструменти, над 1100 аксесоара и други, свързани с тях 1850 продукта.
Къде е мястото на серията Raider Pro Black Edition сред това многообразие? Посветена на юбилейната годишнина, серията бе замислена и като ярка демонстрация на най-характерната и особено привлекателна за клиентите черта на машините с марката Raider – оптимално съчетание между качество и цена, съобразени с потребностите на клиента, каквото рядко се среща на пазара. Поради това тези машини се открояват не само по външния си вид, но и с качество.
През юбилейната 2020 г. внимателно подбраната и специално произведена серия стартира с пет модела ъглошлайфмашини с мощност от 750 до 2400 W. По-късно към тях бяха добавени ъглошлайфмашина и две бормашини.
Първоначално бе предвидено машините от серията Raider Pro Black Edition да се продават до края на 2020 г. Радушният прием и пазарният успех на тези електроинструменти обаче, подтикна „Евромастер Импорт Експорт“ ООД да ги задържи на пазара и през следващата година. А както се оказа, и през по-следващата.
Затова продължаваме представянето на серията с нейните най-нови попълнения, този път предназначени за дърводелската работилница. Това са виброшлайфмашина (плоскошлифовъчна машина) RDP-SA27 Black и ексцентършлайфмашината RDP-RSA0S Black.
Също така, преценихме за уместно да присъединим към тази отбрана компания и една друга дърводелска машина, която не отстъпва по качество и иновативност – новият ръчен циркулярен трион RDP-CS30.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото