Юбилейни попълнения в системата електроинструменти Raider PRO R20


В навечерието на официалното честване на 30-годишнината от основаването на фирма „Евромастер Импорт Експорт“ ООД, представяме няколко измежду най-новите модели електроинструменти, носещи нейната водеща марка Raider. Те са от най-новото, към началото на юни 2022 г., попълнение на акумулаторно захранваната серия Raider PRO R20.
Още при създаването на марката Raider преди 22 години, „Евромастер Импорт Експорт“ ООД обяви и неотклонно следва своята цел – да се утвърди като пазарен лидер при ръчни електроинструменти в отделни ценови сегменти. По същия начин фирмата подходи при създаването и успешното налагане на пазара на своите ръчни механични инструменти с марката Topmaster. Тяхната 20-годишнина „Евромастер Импорт Експорт“ ООД отбеляза през миналата година.

 


В този брой на списанието, представяме пет машини от най-новото попълнение в семейството Raider PRO R20. За всяка от тях придобихме и лични впечатления, защото, както е обичайно, те ни бяха предоставени от „Евромастер Импорт Експорт“ ООД за тестване.
Нивото и авторитета на всяка от фирмите, захранващи пазара на машини и инструменти, се градят с години и утвърждават чрез качеството и потребителската стойност на предлаганите от тях продукти. Новите, представени тук електроинструменти, са подходяща илюстрация за развитието на тази акумулаторно захранвана серия. Също и на марката Raider като цяло. Развитие, което читателят лесно може да проследи от първото представяне на системата Raider Pro R20 в списанието през пролетта на 2019 г. до днес.
Стартирала с 9 ръчни акумулаторно захранвани електроинструмента, към днешна дата системата обхваща 56 модела, без батериите и зарядните устройства. Всички те работят с напрежение 20 V и се захранват от взаимно-заменяеми литиево-йонни батерии. Към момента семейството разполага с батерии с капацитет 1,5, 2, 3, 4 и 6 Ah. В скоро време „Евромастер Импорт Експорт“ ООД ще пусне на пазара и батерия с капацитет 8 Ah. Системата включва още три зарядни устройства – за ускорено и нормално зареждане, като едно от тях може да зарежда едновременно две батерии.
И петте машини се предлагат във вариант Solo, т.е. без батерия и зарядно устройство. Все повече клиенти се ориентират към такъв избор, защото това е рационално и икономически изгодно решение. Силният интерес се дължи и на факта, че през изминалите три години са продадени няколко десетки хиляди електроинструменти от серията Raider Pro R20. Собствениците им разполагат с една или повече батерии и зарядни устройства за тях. Непрестанната поява на пазара на нови машини от тази серия, подхранва стремежа им да разширяват своя инструментален парк.
Решението е изгодно и за новите клиенти, защото им позволява оптимален избор на батерията, в зависимост от инструментите, които ще работят с нея и тяхното натоварване.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото