20 години електроинструменти Raider – новото попълнение на фамилията Raider Pro R20 System


2020 година е юбилейна за марката електроинструменти Raider. За изминалите 20 години, откак тези електроинструменти се появиха първо на българския, а след това и на редица чуждестранни пазари, Raider се утвърди като водеща марка, чиято широка гама от електроинструменти и принадлежности към тях присъства буквално във всеки магазин за инструменти. За двете десетилетия на непрестанен растеж и развитие на гамата електроинструменти Raider, те бяха предпочетени и приети на „въоръжение“ от милионна армия клиенти от всякакво ниво на майсторлък – били те любители, напреднали любители или професионални занаятчии. За качеството на електроинструментите Raider и техния пазарен успех красноречиво говори и фактът, че досега са продадени над 2,4 млн. През последните години продажбите на продуктите Raider бележат траен ежегоден ръст от над 20%.
Създаването и планомерното развитие от братята Баша на фирма „Евромастер Импорт Експорт“ ООД, чиято марка Raider e нейния гръбнак, е христоматиен пример за днешните и бъдещи поколения бизнес лидери у нас как с ясно избистрена правилна стратегия, с добро познаване на съвременните механизми на коопериране в глобализираното световно производство, с много талант и труд, и в България може да бъде постигната прословутата „американска мечта“. Започвайки от нулата, да намериш подходящата перспективна ниша. Да създадеш и развиеш успешен бизнес в един силно конкурентен и пренаселен пазар.
Стремейки се да достигнат до всички обособени клиентски групи с оптимално пригодени за потребностите им и минимално натоварващи бюджета качествени електроинструменти, марката Raider се развива и клонира чрез специализация в три основни групи:
– Raider Power Tools – за работа предимно в домашни условия и градина
– Raider Pro – предимно за професионални потребители – занаятчии, които се нуждаят от производителен инструмент, на който може да разчитат.
– Raider Industrial – за работещи в индустриални производства, строителство и други дейности, които се нуждаят от високопроизводителни и най-вече издръжливи на високи натоварвания и продължителна работа машини.
Доскоро в една или друга публикация се опитвахме да посочим точна цифра на предлаганите към момента продукти с марката Raider. Бързото развитие на марката в количествено отношение този път ни отказа от дългото броене. Задоволяваме се да посочим, че продуктовият каталог за 2020–2021 г. е с обем 210 стр. Затова най-вярна информация за актуалната към момента продуктова листа може да се намери на сайта на Raider.
За отбелязване на 20-годишнината на Raider от „Евромастер Импорт Експорт“ ООД са планирали две основни инициативи. И двете са насочени към почитателите на марката, към настоящите и бъдещи клиенти.
За едната вече информирахме читателите на списанието ни. В началото на годината на пазара бяха пуснати първите машини от специално създадената за 20-годишния юбилей серия Raider Pro Black Edition. За нея са селектирани едни от най-успешните и конкурентоспособни модели Raider Pro от най-често използваните видове машини – 6 модела ъглошлайфмашини с мощност от 750 до 2400 W, акумулаторна бормашина, ударни бормашини с мрежово захранване. Първите 5 модела ъглошлайфмашини от тази серия вече бяха представени в списанието , а за останалите ще може да прочетете в следващия брой на „Направи сам“.
Юбилейната серия Raider Pro Black Edition, освен партньорски жест към клиентите, е и ярка демонстрация на най-характерната и особено привлекателна за клиентите характеристика на машините Raider – оптимално съчетание между качество и цена, съобразени с потребностите на клиента, каквато рядко се среща на пазара.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото