20 години Topmaster Professional


Една от най-популярните у нас марки за ръчни механични инструменти – Topmaster Professional, навършва 20 години. След 20-годишния юбилей на марката електроинструменти Raider, който „Евромастер Импорт Експорт“ ООД отбеляза през миналата година с множество нови продукти и преди всичко, с признателност и грижа към клиентите си, 2021 е годината на Topmaster Professional.
Тя е втората по реда на създаване от общо 11 собствени марки, чрез които създадената през 1992 г. от четиримата братя Баша и техния баща фирма „Евромастер Импорт Експорт“ ООД се утвърди като една от най-бързо развиващите се български фирми в бранша с все по-внушително пазарно присъствие. Изключителният успех, отбелязан от тези две марки, е най-доброто доказателство за мъдро избрания и планомерно следван от „Евромастер Импорт Експорт“ ООД вече близо три десетилетия, оптимален в условията на глобалната световна икономика, модел на развитие и пазарен успех.
След като планираните за миналогодишния юбилей тържествени прояви и празненства бяха отменени поради мерките на правителството за ограничаване разпространението на пандемията Covid-19, сега намерението е 20-годишнините и на двете водещи марки Raider и Topmaster Professional да бъдат отбелязани с мащабна проява през есента на тази година. На нея ще бъде отбелязана и 5-годишнината откак „Евромастер Импорт Експорт“ ООД бе избрана за единствен и изключителен представител за България на реномирания производител на електроинструменти, немската компания Metabo.
За тези прояви ще информираме читателите на списанието около месец преди провеждането им, когато обстановката в страната се изясни и подробностите около организацията им станат известни. Отсега може да се каже, че на тези празнични прояви ще бъдат поканени представители на голямото международно „бизнес семейство“ на „Евромастер Импорт Експорт“ ООД, както и над 200-те служители на компанията със семействата им.

Част от експозицията на инструментите Topmaster Professional. Честване на 25-годишнината на фирма „Евромастер Импорт Експорт” ООД, Боровец, септември 2017 г.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото