GARDEX Tools – инструменти за градинари-мераклии


Преди около половин година сп. „Направи сам“ за пръв път представи съвсем накратко най-новата марка на „Евромастер Импорт Експорт“ ООД – GARDEX Tools. Тогава бе и първото й представяне пред участниците в честването на 30-годишнината, която фирмата чества миналото лято.
Наред с практичността, характерно качество за утвърдената от 22 години насам марка професионални инструменти на „Евромастер Импорт Експорт“ ООД, Topmaster Professional, още съвсем младата GARDEX Tools се отличава с поне още две неща – тя е по-тясно специализирана, основно в сектора на градинарските инструменти и второ – предназначена е за любители градинари, мераклии, които ценят качествения, внимателно изпипан инструмент, чийто дизайн и функционални възможности допълнително усилват удоволствието от работа в градината. Хора, които търсят наслада и отдих чрез приятни занимания сред природната среда и не желаят удоволствието им да бъде помрачено от некачествен и поради това евтин инструмент.
Сега изпълняваме даденото пред читателите на „Направи сам“ обещание да представим по-подробно новата марка, нещо, което правим с помощта на специалиста, който най-добре я познава – инж. Павлин Николчев, бранд мениджър за Topmaster Professional и GARDEX Tools.
Думата на специалиста: GARDEX е марка за качествени градински инструменти, чието предназначение е да правят работата в градината по-лека и по-приятна. Новата серия инструменти и други продукти за работа и употреба в градината, е създадена с три основни приоритета:
– Интелигентни и иновативни решения
– Удобство и ергономия, съчетани с модерен дизайн
– Надеждност.
Подборът на продуктите с марката GARDEX е съобразен с потребността и предпочитанията на една голяма общност, известна като „градски тип градинар“, за която градината е място за удоволствие, средство за намаляване на стреса и акумулиране на позитивни емоции.

 

GARDEX на пазара
Макар и съвсем отскоро на пазара, към момента марката GARDEX е представена от общо 51 артикула, като преобладаващата част от тях формират две основни продуктови групи:
– Инструменти и аксесоари за поливане
– Режещи инструменти.
След това кратко представяне на марката, преминаваме към описание на най-характерните за нея продукти.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото