HiKOKI – иновациите никога не спират

Партньорска среща на „Ташев-Галвинг“ ООД и Koki Holdings Co. Ltd.

 

На 22 март т.г. „Ташев-Галвинг“ ООД проведе извънредна за годината и първа пролетна партньорска среща. Изпреварваща с около месец традиционната среща, която тази година ще се проведе в края на април т.г., тя бе посветена само на един производител от световна величина. Целта бе поредно представяне на все още новата за пазара марка HiKOKI, която заменя наложилата се от над 70 години изключително популярната марка на японския гигант Hitachi.
По утвърдена от години традиция презентацията и практическите демонстрации бяха дело на добре познатият и радушно посрещан от аудиторията представители на дистрибуторската мрежа на „Ташев-Галвинг“ ООД г-н Крунослав Павичич, регионален търговски мениджър за марката HiKOKI. Своята презентация той бе нарекъл „Иновациите никога не спират“.
Срещата се проведе в обширния комплекс на „Ташев-Галвинг“ ООД в Ямбол, който съчетава модерна складова база, голям изложбен, демонстрационен и търговски център. Това позволи на г-н Павичич да изнесе своята презентация в обкръжението на голяма колекция нови модели, преобладаващо акумулаторни електроинструменти от новата платформа Multi Volt. Няколко от тях бяха толкова нови, че ще постъпят в склада на „Ташев-Галвинг“ ООД в края на март, началото на април т.г. На стената, ограждаща зоната за презентации, бяха изложени машини от всички групи и видове ръчни и настолни електроинструменти.
Срещата бе открита от инж. Стефан Стефанов, ръководител направление „Електроинструменти“ в „Ташев-Галвинг” ООД. Той подчерта, че целта е още веднъж участниците в нея да бъдат детайлно запознати с хода на промяната и преодоляването на евентуални трудности, които обичайно съпровождат всяка смяна на популярна марка. Затова още известно време в електронния и останалите магазини на „Ташев-Галвинг“ ООД, тези машини ще бъдат изписвани и с двете марки – утвърдената, добре позната Hitachi и новата HiKOKI, за чието възприемане със същото доверие клиентите се нуждаят от известно време.

Като редакция на списание, което не пропуска съществени моменти от развитието на фирмите, с които имаме дългогодишно сътрудничество, може да кажем, че внимателно следящите новостите от сайта на „Направи сам“ наши читатели, вече са подробно информирани за причините, довели до смяна на марката. Както и за най-същественото – че промяната по никакъв начин няма да се отрази на качеството и потребителската стойност на електроинструментите, които доскоро излизаха от същите заводи с марката Hitachi. Затова съвсем накратко ще проследим тази част от презентацията на г-н Павичич.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото