MI 632 C – най-интелигентна сред косачките-роботи на VIKING

Viking1
В началото на годината „Андреас Штил“ зарадва почитателите на марката VIKING в България, стопани на тревни площи, като пусна на пазара първите два модела от серия MI 4 на своята успешна и поради това популярна косачка за трева iMow – MI 422 и MI 422 P. Подробно представяне на косачките-роботи и специално на тези два модела може да прочетете в НС 1-2/2016. Анализът на пазарното търсене, подкрепен от радушния прием на първите два модела, очевидно са подтикнали представителството на STIHL в страната ни да разшири продуктовата си гамата от косачки-роботи с още един модел – iMow MI 632 C, представител на серията 6. Този модел от висок клас е новост от началото на тази година и за немския пазар.
Докато двете косачки MI 422 и MI 422 P са предназначени за косене на площи с максимална големина до 500 и 1000 m², роботизираната косачка MI 632 C е създадена за поддържане на тревни площи с големина до 3000 m². Трябва да се има предвид, че посочените стойности са максимални, докато оптималната площ за косене с MI 632 C е 1000 m². Освен по този водещ при избора на косачка параметър, моделът MI 632C притежава още редица други предимства, които го извеждат на челно място в класацията по „интелигентност“ (заедно с модела MI 632 PC, който за момента не се предлага в България).
Новата MI 632 С е усъвършенстван вариант на много успешния модел MI 632. След появата си на пазара в края на 2013 г. той бе окичен с редица престижни отличия за функционалност и дизайн: red dot award 2014 Best of the Best, iF Product Design Award 2014 и Plus X Award Best Product of the Year 2014. Всяко от тези отличия е гаранция за високите качества на продуктите, които ги притежават. Поради това те са и силен мотив за покупка при добре информираните клиенти. Особено ценени са отличията Plus X, които са комплексни и съдържат високо признание едновременно за добър дизайн, най-добро качество на пазара и най-добри резултати в сравнение с конкурентите.
Косачката-робот MI 632 С работи по същия начин, както и представените вече в списанието модели от серията MI 4. След като веднъж чрез плитко вкопан в почвата управляващ електрически кабел бъде оградено нейното работно поле, а зарядната станция – монтирана, на косачката-робот се задава седмична работна програма и тя може да започне своя трудов живот.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото