RAIDER Industrial – следващото по-високо стъпало


Така, както през 2006 г. „Евромастер Импорт Експорт“ ООД разшири гамата електроинструменти RAIDER, като я надгради с по-високия клас – RAIDER PRO, сега, в годината на своя 25-годишен юбилей, фирмата прави стъпка към поредното по-високо ниво на качество със серията RAIDER Industrial. Намеренията на производителя са ясно заявени в наименованието на тези електроинструменти – по-висока производителност, по-голяма мощност, по-голяма износоустойчивост, по-добър комфорт при работа.
Електроинструментите RAIDER Industrial се предлагат обичайно с 3-годишна гаранция като за някои тя достига и 5 години. С грижа към клиента, разчитащ в производствената си дейност на тези инструменти, за тяхната поддръжка „Евромастер Импорт Експорт“ е създала специална система на сервизно обслужване ‒ „от врата до врата“. След телефонно обаждане на клиента куриерска служба взима и връща ремонтираната машина в рамките на 3 до 4 денонощия. На клиентите се пести време и грижи, а всички разходи са за сметка на „Евромастер Импорт Експорт“ ООД.
Навлизането в този сегмент, традиционно зает от марки със световно утвърдени имена, не е лесна задача. Изисква се продължителна и старателна подготовка. Така след няколко подготвителни години, в навечерието на 25-годишния юбилей, който ще бъде тържествено честван на 23 септември т.г., „Евромастер Импорт Експорт“ пуска на пазара първите няколко машини от тази нова серия. Това са:
– Ръчните ъглошлайфмашини RDI-AG47 Industrial и RDI-AG48 Industrial
– Бормашината RD-ID35 с мрежово захранване
– Два модела перфоратори: RDI-HD44 и RDI-HD45 със захват на инструмента SDS Max. Те са получили пътната си карта към пазара след успешно издържаните многомесечни безмилостни тестове.

 

RDI-AG47 Industrial

Този модел е малка ъглошлайф-машина, работеща с най-често използвания размер на диска – 125 mm. Мощността й е 1050 W, което я нарежда в средния диапазон по мощност при този клас машини. За отбелязване е намаленият диаметър на тялото, което при тези машини служи и за основна ръкохватка. Това е от особена важност, защото позволява удобното обхващане с ръка, машината се държи здраво, и стабилно се води при работа. С ъглошлайфмашината може да се работи като се държи с една или две ръце, според необходимостта, като във втория случай се използва допълнителна ръкохватка. Честотата на въртене на диска е типичната за карбофлексните дискове с диаметър 125 mm – 11 500 minˉ¹. Теглото на машината е 2,2 kg. Цена – 89,99 лв.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото