STIHL и VIKING на техническото изложение Пловдив 2013

Stihl-Plovdiv1
Във времената на електронните комуникации и бързо реагиращите на всяка новост медии с техническа насоченост, едва ли някой очаква на изложения като техническия панаир в Пловдив да открие нечувана новост. Това отдавна не е така, както и фактът, че съхранилото се като най-голямо сред подобен род изложения в България, след падането на Берлинската стена престана да бъде „мострено“. И за щастие. Никой производител вече не чака да дойде краят на септември, за да представи най-новите си модели пред настоящи и потенциални клиенти. Панаирът е място за срещи и контакти, нещо в което интернет не може да замени личното общуване. Също така панаирът предоставя възможността, особено на производителите, да представят внимателно подбрана цялостна палитра от продукти, представящи неговото присъствие на националния ни пазар.
Такава очевидно бе и целта на тазгодишното участие на „Андреас Штил“ ЕООД на изложението в Пловдив. По традиция представителството на немския лидер в областта на техниката за работа в гората и градината се представя с експозиция, даваща цялостна представа за новите и актуални към момента машини и инструменти с марките STIHL и VIKING. Така посетителите лесно може да направят сравнение между моделите със сходни характеристики, някои от тях лично да изпробват, както и да получат консултация от специалистите на фирмата. В близост, също по традиция, бяха разположени павилионите и щандовете на фирми, които продават машините на STIHL и VIKING. В страната те са общо над 120 и представляват добре развита търговска и сервизна мрежа.
Като ловци на новости, естествено, таяхме и надеждата да открием непознат нам модел „долетял“ директно на панаира. Желанието ни се сбъдна два дена след неговото закриване, когато можахме да видим, пипнем и проучим първия току-що пристигнал у нас все още мострен образец на професионалния верижен трион MS 661 C-M – впечатляваща машина, на която посвещаваме отделна в броя. В „чувала“ с изненади на „Андреас Штил“ ЕООД открихме още няколко най-нови модели на STIHL, чието пускане на българския пазар е предстоящо и затова само ще ги споменем.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото