STIHL AkkuSystem COMPACT – компактни акумулаторни машини за домашната градина

1
Групата на акумулаторно захранваните градински инструменти на STIHL е щедър на информация източник за новости в развитието на технологиите, за появата на нови видове машини и все по-усъвършенствани модели на вече съществуващите. В резултат на това все повече електрически, захранвани с мрежово напрежение машини, придобиват автономност, осигурена им от мощна акумулаторна батерия.
Устремният поход на акумулаторните инструменти е всеобща тенденция. Като световен лидер в своята област STIHL създава непрестанно нови, все по-иновативни, по-производителни и по-удобни за работа машини.
2
Сега, за наше голямо удоволствие, за пореден път имаме възможността да представим поредната открояваща се новост в този сектор. Този път не отделна нова машина, а система, съдържаща четирите най-необходими за поддържане на дворната градина инструменти – STIHL AkkuSystem COMPACT. Бихме казали, че STIHL възпроизвежда в акумулаторно захранван вариант едно от своите много успешни, практични решения – комбинираната система STIHL KombiSystem – различни по вид и приложение за работа в градината инструменти, присъединявани към един задвижващ агрегат според конкретната необходимост.
Именно това е идеята, реализирана и в системата STIHL AkkuSystem COMPACT. Тя включва към момента четирите най-необходими за всяка дворна градина и поради това най-често използвани инструменти: верижен трион, ножица за жив плет, тример за косене на трева и уред за обдухване (въздушна метла). Всички те работят с едни и същи акумулаторни батерии, което създава условия за взаимозаменяемост.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото