Topmaster Professional – 21 години по пътя на успеха

Инж. Павлин Николчев, бранд мениджър за Topmaster Professional (вляво) и г-н Александър Баша, Специалист обучение нови продукти (вдясно)

Представянето на марката Topmaster Professional и нейните продукти, както и на проекти за по-нататъшно й развитие, протече на два етапа. В първия, инж. Павлин Николчев, бранд мениджър за Topmaster Professional, запозна присъстващите с постигнатото досега в развитието и налагането на марката на пазара, както и новите проекти за нейното развитие през следващите години. След него, г-н Александър Баша, специалист обучение нови продукти, представи данни за темповете на развитие, както и някои от най-новите продукти Topmaster Professional. На него се падна честта за първи път официално да представи най-новата марка на „Евромастер Импорт Експорт“ – GARDEX, създадена за нов клас ръчни градински инструменти.
Марката Topmaster Professional е създадена през 2001 г. Миналата година бе отпразнувана нейната 20-годишнина. Инж. Николчев специално подчерта, че за изминалите вече близо 21 години, марката Topmaster Professional се е утвърдила като пазарен лидер не само в сегмента на професионалните ръчни инструменти, където тя е фокусирана по рождение, но и на целия пазар на ръчни механични инструменти в България. За изминалите 20 години са продадени над 15 млн. инструмента Topmaster Professional, което според неговите думи поражда увереност, че инструмент с тази марка неминуемо присъства във всеки български дом – било то макетен нож, ролетка, многофункционални клещи или съвременен трилъчев лазерен нивелир.

За успешното развитие и налагане марката на пазара, инж. Николчев изказа благодарност към многобройните търговски партньори, благодарение на които тези качествени инструменти достигат до своите притежатели. Той изтъкна и приноса на целия екип на „Евромастер Импорт Експорт“ ООД, за който развитието на двете водещи марки на компанията – Topmaster Professional и Raider, са преди всичко кауза, на която те са се посветили всеотдайно.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото