VIKING MB 248 T – усъвършенствана косачка със собствен ходКогато преди 2 години „Штил България“ пусна на пазара косачката за трева VIKING MB 248, това бе една добра новина за българските градинари, защото този модел бе специално подбран според типичните за страната ни условия за работа: средни и малки по големина тревни площи – до около 1200 m². Компактна и лесно повратлива, същевременно високопроизводителна, косачката отлично се справя с поддържането на площи с неправилна форма, с множество извивки и чупки, с различни препятствия, които трябва да се заобикалят. Качествата на машината, включително удоволствието, което доставя на градинаря работата с една добре изпипана косачка на водещ в света производител, получиха своето признание и този модел се утвърди като една от най-предпочитаните машини в този клас на нашия пазар.
Пътят към съвършенството край няма и поредната добра новина от лагера на VIKING е, че в България вече се предлага усъвършенстваният вариант на тази вече доказала качествата си косачка – моделът VIKING MB 248 T.
Най-съществената промяна при новата модификация е, че косачката вече може да се движи и на собствен ход със скорост 3,7 km/час, а не да се разчита само на човешката сила. Това несъмнено удобство повишава производителността на косене, намалява натоварването на работещия, или иначе казано превръща работата и в удоволствие. Предимствата на новия VIKING MB 248 T правят косачката особено ефективна при поддържане на по-големи площи и при наклонени терени.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото