Андреас Штил представи „Колекция 2011“В началото на март т.г. „Андреас Штил“ ЕООД, представителството у нас на едноименната немска компания, световен лидер в производството на техника за поддръжка и работа в гората и градината, проведе традиционната си годишна среща със своите търговски партньори в страната. Освен домакина на срещата, г-н Георги Драганов, управител на „Андреас Штил“ ЕООД, лектори бяха още г-н Хартмут Аустел, ръководител продажби за Източна Европа и г-н Михаел Шефлер, представител на VIKING.
В рамките на два дена представителите на около 120 фирми, предлагащи техника на STIHL и VIKING, бяха подробно запознати с икономическите резултати на компанията като цяло и на нейното българско подразделение, с конкретната подкрепа, която представителството оказва и в частност през 2011 г. за развитието на техния бизнес, за по-нататъшното увеличаване на продажбите и разширяване на пазарния дял в съответния сектор. Участниците в срещата бяха запознати отрано с новите модели машини, които вече могат да предлагат на нашия пазар, както и с очакваните по-късно през годината. Вторият ден на срещата бе посветен на практическо запознаване и демонстрации на машините STIHL и VIKING. За отделните групи машини в двора на представителството бяха построени тематично обособени павилиони, а демонстратори бяха технически специалисти-инструктори на представителството. Всеки от присъстващите, облечен и снабден с полагащите се лични предпазни средства можеше лично да изпробва дадена машина, като по разбираеми причини нямаше поле за изява единствено на мотокултиваторите.

Палатката за демонстрация на верижните триони бе безспорно най-атрактивна и най-шумна, а най-разгорещени дебати предизвика новата мотофреза VIKING НВ 585. Косачките за трева също бяха непрестанно обградени от хора, така че и обективът на фотоапарата не можеше да си пробие свободен обзор до тях.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото