Водоструйни машини на Black&Decker

За около година време „Направи сам“ помести поредица от статии за подбрани машини и електроинструменти с марката на американската компания Black&Decker, които „Ташев-Галвинг“ предлага на нашия пазар. Освен със своите качества и функционалност, инструментите на този производител, присъстващ вече 103 години на световния пазар, се отличават и със стремеж към оригиналност. Сред досегашните публикации се открояват:
» Комбинираната машина (3 в 1) с акумулаторно захранване, с която може да се пробива, реже и шлифова.
» Скенерът за дистанционно измерване на температурата и откриване на местата, през които топлината „изтича“ и се губи – участъци от стени, врати, прозорци и др.
» „Умната“ миниотвертка 4 MAX GYRO, при която посоката на въртене се променя само чрез леко странично завъртане на инструмента.
» Автомобилни компресори със захранване 12 V с възможност за предварително задаване на желаното максимално налягане в гумата и цифрова индикация.
» Портативни прахосмукачки за почистване на автомобила със захранване 12 V.
» Електрически машини и инструменти за работа в градината – верижният трион за рязане на клони Alligator; машината за почистване на тревни площи от напластявания (мъх) и серия инструменти с акумулаторно захранване (ножици за храсти и жив плен, тримери за косене на трева).
Сега продължаваме този списък с водоструйните машини на Black&Decker, които „Ташев-Галвинг“ пусна наскоро за пръв път на българския пазар. В първия момент новината ни озадачи, защото този вид машини доскоро липсваха в продуктовите каталози на компанията, липсват и сега в повечето нейни национални сайтове. Очевидно това е поредната крачка в разширяване на асортимента от машини, предназначени предимно за употреба в бита.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото