Градинска техника от Honda

2
С около дузина статии в „Направи сам“ са представени електрогенераторите, снегорините и извънбордовите двигатели на Honda, които се предлагат на българския пазар. Тук посочваме само по една от статиите за всяка от тези групи, като при наличие на интерес препоръчваме на читателите да са запознаят и с останалите на сайта.
Сега отваряме нова за списанието голяма страница от продуктовата листа на японския гигант – градинската техника. Тя обхваща широка гама от четириколесни косачки за трева със и без собствен ход, самоходни трактори за косене и интелигентни косачки роботи с акумулаторно захранване, носими и ръчни коси и храсторези, ножици за жив плет, комбинирани многофункционални машини за извършване на основните дейности по поддържане на градината, въздушни метли за събиране и почистване на опадали листа, моторни пръскачки и мотофрези. Общото от техническа гледна точка при всички тези машини е, че работят с четиритактови двигатели с вътрешно горене. Както е известно, този тип двигатели имат редица предимства в сравнение с обикновените класически двутактови двигатели – по-нисък разход на гориво, не изискват добавяне на масло в горивна смес, по-ниски вредни емисии в изгорелите газове. Honda е безспорен лидер в производството на двигатели с вътрешно горене, чието качество е доказано и в най-високотехнологичните моторни спортове – Формула 1 и MotoGP. Марката е гаранция за надеждността и производителността на всеки двигател, независимо дали задвижва самолет, четири- или двуколесен състезателен болид, автомобил или косачка за трева. Компанията предлага също така и косачки с електрическо задвижване.
Продуктовият каталог на предлаганата у нас градинска техника на Honda съдържа 36 страници и не може да бъде обхванат в статия или две. За сметка на това всеки, който се интересува, може да проучи в детайли интересуващата го информация на сайта на „Пауър Продъктс Трейдинг” EАД – изключителен представител на Honda за тези продукти, а покупката да направи чрез някой от нейните търговски партньори.
Honda1

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото