Инструменти с изключителни възможности на немската PROJAHN

И друг път е ставало дума, че една от причините за лидерските позиции, които фирма „Ташев-Галвинг“ заема на нашия пазар, е умението да работи с множество тясно специализирани производители, които са утвърдили името си на световния пазар с високото качество и иновативност на своите продукти.
Тук имаме възможността да представим поредната такава фирма – немската PROJAHN Präzisions-werkzeuge, в чието наименование е записано, че произвежда именно прецизни инструменти. Тя има над 40 години опит в производството на множество инструменти за пробиване и рязане на дърво, метали, бетон, камък и други материали, за нарязване на резби и др. Произвежда и редица механични ръчни инструменти като комплекти (гедоре), гаечни ключове, битове за електрически отвертки, механични отвертки, клещи, тръборези и много други – общо над 9000 артикула, предназначени основно за пазара на професионални инструменти. Успехът на марката се дължи не само на високото качество на нейните инструменти, нещо в което всеки работил с тях бързо се убеждава, но и на стремежа на фирмата да поддържа оптимално съотношение между качеството и цената.
Представяме два от най-новите инструмента с марката PROJAHN, които имахме възможността да опознаем лично.

Накрайници за гедоре Xi-on
Projahn1
Комплектите, носещи името на своя създател, немската фирма GEDORE, са универсален, широко разпространен инструмент за отвиване и завиване на болтове, винтове и гайки, използвани при различни разглобяеми сглобки. Поради това с тях се работи във всяка професионална авторемонтна, шлосерска или друг вид работилница, присъстват и в арсенала на по-напредналите в техниката домашни майстори.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото