Новите водоструйни машини на STIHL за работа около дома и в градината


През тази година гамата водоструйни машини, които „Андреас Штил“ ЕООД предлага на българския пазар, се обогати с 4 нови модела и вече наброява 14 машини. Моделите STIHL RE 80 X, RE 80 и RE 90 бяха пуснати на пазара през първото полугодие, а STIHL RE 100 PLUS CONTROL се предлага от октомври.
Новото попълнение са машини, специално разработени за ползване в домашни условия. С това си решение немският производител отговаря на все по-засилващото се търсене на този тип водоструйки, защото постепенно през годините те станаха едва ли не задължителен технически инвентар за всяка къща с двор и градина.
Характерно за четирите нови модела е, че те са компактни, леки и едновременно с това достатъчно мощни. Те покриват изискванията за почистване в двора и около къщата на тераси, стълбища, пътеки, на градински мебели и земеделски инвентар, за измиване на автомобили и други дейности, за чието извършване водоструйните машини са незаменими. Пренасят се лесно, включително и от жени, заемат малко място при съхраняване. Най-краткото и съдържателно определение за новите модели е висококачествена техника за масова, типично домашна употреба, с атрактивно съчетание на техническите и експлоатационни параметри, на добро качество с атрактивна цена.

От ляво на дясно – RE 80X, RE 80 и RE90

Казаното не е рекламен лозунг, защото тези машини не са просто поредните, носещи реномираната марка STIHL, сама по себе си синоним на високо качество. Немският производител има дългогодишен опит в производството на водоструйни машини, които се ползват с авторитет на световния пазар. Тяхното развитие получи допълнителен силен тласък преди малко над четири години, откогато тяхното производство се извършва изцяло в заводите на STIHL. И друг път в списанието е ставало дума, че за разлика от редица други, включително известни марки, при които машините на даден специализиран производител се продават с марката на друг, STIHL се стреми и успява в максимална степен да затвори целия производствен цикъл в собствените си заводи. Компанията притежава и един от най-модерните и най-големи в Европа заводи за изработване на детайли чрез лети под налягане магнезиеви легирани сплави. Този подход гарантира в още по-голяма степен качеството на всяка машина, излязла от заводите на STIHL.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото