Партньорска среща на „Ташев-Галвинг” ООД, април 2017 с участието на: Projhan Prazisionswerkzeuge, Collomix, Ротенбергер България ЕООД, Rheinland elektro maschinen SEE, NOVUS и Steinel


На 21–23 април т.г. фирма „Ташев-Галвинг“ ООД проведе своята дванайсета поред партньорска среща. За място на събитието този път бе избран хотел „Самоков“ в Боровец.
Два пъти годишно „Ташев-Галвинг“ ООД събира своите основни търговски партньори в страната, за да ги срещне с представители на водещи световни производители. Те, от своя страна, представят подбрани новости от продуктите, които се внасят в страната ни чрез „Ташев-Галвинг“ ООД. Добита директно от извора, от самите производители, тази техническа и търговска информация е от съществена важност за успешната продажба на продуктите на дадена марка, на едни или други машини и инструменти. Значителна част от приходите на всеки от световните лидери се дължи именно на новите модели, които те непрестанно разработват и пускат на пазара. Така се отстояват лидерски позиции и завоюват нови. Затова е важно за всеки търговец да знае, поне в краткосрочен план, на какви нови продукти може да разчита за разширяване на продажбите си. Да познава изтънко характерните за всяка машина или инструмент конкурентни предимства, които биха ги направили предпочитани на пазара.
Срещите са необходими на фирмите, продаващи на крайни клиенти, за които „Ташев-Галвинг“ ООД се явява доставчик като за редица марки и единствен оторизиран търговец на едро за държавната ни.
Наред с добре познатите от предишни срещи марки и техните представители, при всяка следваща кръгът от участници се разширява с нови имена. Така бе и на срещата в Боровец, като първа в програмата с презентации бе немската Projahn Prazisionswerkzeuge, за чийто продукти „Ташев-Галвинг“ ООД е оторизиран дистрибутор за България. Компанията като цяло, основните направления в продуктовата й програма и отделни нейни продукти бяха представени от г-н Алекс Лемер, директор маркетинг и продажби в Projahn, и г-н Даниел Бохачек, мениджър продажби за Източна Европа.

Г-н Алекс Лемер и г-н Даниел Бохачек представят продукти на Projahn

Фирмата е голям производител на висококачествени режещи инструменти – свредла, фрезери, боркорони, триончета за прободни и саблени триони, инструменти по новия стандарт Starlock (на Bosch и Fein) за многофункционални електроинструменти с осцилиращо действие, инструменти за нарязване на резби и др. Projhan е в челната световна тройка производители на твърдосплавни свредла за пробиване в бетон и камък. Произведени в Германия, благодарение на високото им качество, свредлата Projahn се предлагат и с марките на редица от водещите в света производители на електроинструменти.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото