Партньорска среща на „Ташев-Галвинг” – представяне на USAG и Tona Expert

Usag1Usag2Задачата на Джована Негри и Иван Раев да представят компаниите USAG и Tona Expert, дори и малка част от техните продукти, е трудно постижима. Общото между двете марки е, че принадлежат към световноизвестната група Stanley Black & Decker, а едновременното им представянето на партньорската среща се дължи на факта, че продуктите на тази група и нейните дъщерни фирми се предлагат у нас от „Ташев-Галвинг“. За да не бъдем голословни ще посочим само, че каталогът на USAG е в обем от 250 страници, отделно каталогът само на пневматичните инструменти има 22 страници. Инструментите с марката Expert от своя страна са описани на 195 страници.

USAG е италианска фирма, основана през 1926 г. от Херман Амос. От самото си начало тя е ориентирана към производството на професионални механични инструменти. От март 2010 г. става член на многонационалната група Stanley Black & Decker. При това тя напълно запазва своята автономност, марка и граден десетилетия наред авторитет.
За възможностите на USAG да разработва и създава върхови технологични решения и инструменти с най-високо качество недвусмислено говори дългогодишното партньорство на фирмата с отборите на Ducati Corse, Scuderia Toro Rosso and Rossocorsa, състезаващи се в едни от най-високо технологичните моторни спортове – автомобилният и мотоциклетният.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото