Професионален акумулаторен верижен трион STIHL MSA 300


Преди около година, по време на годишната журналистическа среща на STIHL „Международен ден на медиите 2021“, тогавашният председател на Управителния съвет на STIHL AG – д-р Бертрам Кандзиора, накратко представи открояващите се нови продукти, които ще бъдат пуснати на пазара в началото на 2022 г. На първо място сред тях бе поставен акумулаторно захранваният верижен трион STIHL MSA 300, поредната върхова новост в продуктовата гама на водещия пазарен лидер в света по продажби на моторни триони от 1971 г. насам.
STIHL MSA 300 бе поставен на челната позиция и от новия председател на Управителния съвет на STIHL AG, г-н Михаил Трауб, по време на проведената на 26 април 2022 г. годишна пресконференция. Появата му в България бе предвидена за „края на лятото, началото на есента”.
Така и стана. Очакваният нов акумулаторен верижен трион STIHL MSA 300 вече се предлага и на българския пазар. Това е добра вест за почитателите на реномираната немска марка, за всички професионалисти, за които добро е винаги само „най-доброто на пазара“.
Дойде време, тази окичена със суперлативи машина, да бъде представена и пред читателите на сп. „Направи сам“.

При консумирана мощност 3 kW, към момента STIHL MSA 300 е най-мощният акумулаторен верижен трион в света. Той е първият специално разработен за професионална работа. Без конкуренция е от страна на трионите с бензинов двигател, особено при работа на места с повишени изисквания към нивото на отделяния шум.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото