Пълен справочник за машини STIHL и VIKING – приложение за смартфони и таблети

img src=“http://napravisam.net/wp-content/uploads/2016/10/App1.jpg“ alt=“app1″ width=“543″ height=“447″ class=“alignright size-full wp-image-28473″ />
Живеем във века на информационните технологии и интернет, във времето, когато „умните“ мобилни телефони и таблети са основният прозорец за връзката със света и безмерния океан от информация в световната мрежа. Като една от най-реномираните световни марки за машини и инструменти за градината, селското и горско стопанство, с огромна клиентела и верни привърженици във всяко кътче на земното кълбо, STIHL е в крак и с най-новите тенденции за достъп до информацията. Поредната стъпка в тази насока е създаването на приложение, разработено от STIHL за двете основни операционни системи за смартфони и таблети – Android и iOS (версия 9.03 и по-нова).
2
Приложният информационен продукт на STIHL е безплатен, а инсталирането му е в максимална степен опростено според начина, предвиден от производителя за съответната операционна система на устройството. Към момента той е наличен на 10 езика, сред които е и българският. Това бихме могли да приемем и като сигурен белег за предпочитанието и разпространението на марките STIHL и VIKING в България. Останалите езици, с които работи приложението, са немски, английски, норвежки, датски, финландски, френски, холандски, испански и шведски.
Последната към началото на октомври т.г. версия на приложния продукт е 3.4, актуализирана на 29.09.2016 г. Обемът й е 26,8 MВ. Очевидно това е началото, като приложението ще се развива, актуализира и обогатява непрестанно, заедно с развитието на продуктовата програма на немската компания, респективно съдържанието на нейния официален сайт.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото