Соларни лампи Makalon


Освен несъмнените фаворити – марките Raider и Topmaster, както и най-новата, наскоро представената в списанието – Gardex Tools, „Евромастер Импорт Експорт“ ООД има още седем успешни на пазара собствени марки, които от години развива и обогатява.
Сред тях е и марката Makalon, чието първо представяне в списанието ни датира от 2004 г. С тази марка се предлагат редица продукти, предназначени за изграждане на вътрешни електроинсталации. Най-силно застъпени са електрическите контакти и ключове, разклонители, удължителни кабели, включително с макара и други електротехнически изделия.

При този вид продукти, отдавна познати и наложили се на пазара, техническите нововъведения са рядкост, поради което за тях не се пише често.
За изминалите близо 20 години продуктите с марката Makalon са се утвърдили на българския пазар благодарение на доброто си качество, съчетано с конкурентни цени.
Сега обаче, имаме повод да заделим по-специално внимание на тази марка, защото от началото на годината с марката Makalon вече се предлагат и осветителни тела за външна употреба със собствен соларен източник на електрически ток. Едва ли е необходимо в днешно време да уточняваме, че източникът на светлина е панел със светодиоди (LED).
Тук представяме първите три модела, които поставят началото на тази перспективна в пазарно отношение продуктова група, която несъмнено представлява интерес, особено за аудитория с технически интереси и умения, каквато са читателите на списание „Направи сам”.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото