Ташев-Галвинг представя водните помпи City Pumps

Pompi1
И друг път е ставало дума в списанието ни, че зад огромната номенклатура от продукти, които предлага „Ташев-Галвинг“ (от които 48 000 – 50 000 са достъпни и чрез новия електронен магазин на фирмата) стои внушителна група от производители със световна репутация. Това е един от секретите за успеха на фирмата, включително и в условията на неотминаващата страната ни криза, която, за съжаление, все повече се очертава като характерно национално явление. Известно е умението на г-н Христофор Ташев да подбира производители, които са по-тясно специализирани, но за сметка на това са лидери в своята област. Характерно за днешния глобализиран световен пазар е, че висококачествените продукти на такива фирми често се продават под наложилата се марка на компании със световен обхват и огромна търговска мрежа. В резултат на тази успешна политика към момента „Ташев-Галвинг“ предлага продуктите на над 40 реномирани световни марки, от които на 14 е официален, а на други 28 – директен вносител.
Сега имаме възможността да представим поредната от тях – на италианската фирма City Pumps, чиято специализация е производството на помпи за водоснабдяване и отводняване за битови, индустриални и селскостопански нужди. Фирмата е завоювала силни позиции на европейския и световния пазар, както продукцията й се продава в над 50 държави. Нейните помпи се отличават с високото си качество и експлоатационна дълготрайност. Това се дължи на използването на устойчиви на корозия и износване материали като неръждаема стомана, месинг, специални технополимери, алуминий и др., както и на своевременното внедряване на последните новости в областта на електродвигателите и системите за тяхното управление. Новите си продукти италианската компания създава в сътрудничество с водещи световни изследователски и развойни центрове и производители.
За удобство на клиентите си „Ташев-Галвинг“ e издала каталог в обем 47 страници с подробно описание на областите на приложение и техническите характеристики, включително напорните характеристики за всяка водна помпа.
Ние ще го разлистим, доколкото това е възможно, в една статия, като ще представим отделните видове и групи помпи, както и някои конкретни модели. Понеже водните помпи имат широко приложение, особено за живеещите извън централната градска част, за хората с вилни имоти и собствени градини, неизбежно за занимаващите се с растениевъдство и животновъдство, като не пропускаме и многобройните индустриални приложения, всеки, който се интересува, може да намери подробна информация за характеристиките на всяка от тях в новия електронен магазин на „Ташев-Галвинг“.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото