„Ташев-Галвинг“ представя най-новите акумулаторни машини на DeWALT


Да пишем за нов инструмент или машина винаги носи удовлетворение. Когато оповестяваме ново за страната ни сътрудничество с водещ световен производител, то е още по-голямо, а когато става дума за марка от величината на DeWALT, това вече е събитие. Събитие за професионалния пазар на електроинструменти и за армията специалисти, чиито професионален успех и прехрана зависят от качествения, високопроизводителен и безотказен инструмент. Марката DeWALT, първенец на пазара на професионални инструменти в Северна Америка, досега не бе особено забележимо представена на нашия пазар. Това положение вече се променя, защото от април т.г. търговията в България на едро и дребно с продуктите на американската компания се поема от фирма „Ташев-Галвинг“. Едновременно с това „Ташев-Галвинг“ започва разпространението в България на електроинструментите и на друга марка със световно признание – Black&Decker, за което ще стане дума в следващия брой на списанието.
Поемането на дистрибуторски функции за машините DeWALT от фирма с десетилетни традиции, богат търговски и сервизен опит, изключително обширна продуктова гама, с водещи пазарни позиции в своята област и широка дистрибуторска мрежа в цялата страна е добра новина за всички партньори и клиенти на „Ташев-Галвинг“, защото означава:
– Значително подобряване на маркетинга на американската марка.
– Доставка на пълната гама продукти на DeWALT, включително и на по-екзотични машини.
– Компетентна техническа консултация.
– По-ефективна работа с партньорските фирми от цялата страна и разширяване на подкрепата към тях за налагане на продуктите на DeWALT.
– По-близко и по-добро обслужване на крайните клиенти.
– Поддържане на складови наличности от резервни части и добре организирано сервизно обслужване, обхващащо цялата страна.
За успех в новото партньорство от „Ташев-Галвинг“ разчитат не само на качеството на машините, за което марката DeWALT е авторитетна гаранция. Отчитайки икономическите реалности в страната ни и състоянието на пазара на професионални инструменти, стратегията на българската компания включва и поддържане на оптимални от гледна точка на крайния клиент цени. Това отчетливо се вижда при съпоставката на сходни модели електроинструменти на DeWALT с машини на други производители, също от световна класа.
И така кои са DeWALT?

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото