2020 – годината на RAIDER


Всяка фирма обичайно отбелязва своите кръгли годишнини. Когато става дума за големи компании, като „Евромастер Импорт Експорт“ ООД, с утвърдено, наложено в продължение на близо три десетилетия авторитетно име и завидни пазарни позиции, празникът придобива мащаби, далеч надхвърлящи колектива на самата компания. Същото се отнася и при юбилейните годишнини на популярни марки, каквато на пазара на електроинструменти несъмнено е RAIDER.
Затова 20-годишнината на RAIDER е празник не само на основателите на „Евромастер Импорт Експорт“ ООД, братята Баша и на колектива на фирмата, надхвърлящ 250 специалисти. Марка, чието име носят над 2,5 милиона продадени електроинструмента, несъмнено има армия от потребители и почитатели, за които RAIDER означава символ на добро качество, съчетано с изключително конкурентни цени, плюс доказано добър сервиз.
Братята Баша нееднократно са доказали, че в делник се грижат за просперитета на своите търговски партньори, намиращи се в почти всеки по-голям град на страната и в редица, предимно съседни страни. А при юбилейни годишнини съумяват да организират запомнящ се празник, който събира на едно място голямото партньорско семейство на „Евромастер Импорт Експорт“ ООД.
Подобно на помнещите се и днес празненства по случай откриването на новия търговски комплекс, седалище на компанията, централна складова база и сервиз в столицата, на честванията на 20-годишнината на „Евромастер Импорт Експорт“ ООД, проведено в София, и 25-годишнина на компанията, отпразнувано в Боровец, за 20 годишнината на марката RAIDER бе планирано впечатляващо двудневно събитие в луксозен черноморски хотелски комплекс.

прочети пълната статия в "Направи Сам"


към началото